Tipus de Hackers

Entre molts altres, existeixen tres tipus de hackers, són dels que més s’ha parlat en l’actualitat, que aquests s’emporten la corona en aquesta secció. White Hat, Grey Hat i Black Hat.
Començarem a explicar els Hackers White Hat.

Hacker White Hat

En aquest cas aquest tipus de Hacker es dediquen a la protecció de Sistemes, és a dir al Hacking Ètic. Solen ocupar llocs de treball en empreses basades en seguretat informàtica, ja que tot el seu potencial tecnològic, se sol basar a protegir, trobar i arreglar les vulnerabilitats en els sistemes, ja sigui la mateixa xarxa de l’empresa, els seus equips o dispositius.

Hacker Black Hat

El hacker black hat, també es pot conèixer com a cracker, fan servir els seus coneixements informàtics per trencar sistemes de seguretat i tenir accés a zones protegides. S’ocupen d’infectar per exemple xarxes o equips informàtics per tal de fer-les propietat seva, falsificar identitats, clonar targetes de crèdit… Tot això ho fan per un benefici personal o bé econòmic.

Hacker Grey Hat

Aquest tipus és una mescla del Hacker de Black Hat i el Hacker White Hat, semblarà impossible, però no ho és, anem-ho a veure:
La seva principal feina, seria destruir un sistema informàtic, com per exemple una xarxa d’una gran empresa, per oferir els seus serveis i millorar-la arreglant les falles de seguretat. Un gran exemple seria Anonymous.
Solen ser gent anònima i contractada pel govern per espiar a altres països.